Австралиската репортерка беше изненадена кога ја читаше временската прогноза на ливада во кадарот и упадна холивудскиот актер Крис Хемсворт. Лорен Филипс известуваше од една ливада во Сконе, град во австралиската држава Нов Јужен Велс. Ја читаше временската прогноза кога позади неа се појави познатиот актер кој ноншалантно и пријде и и го одзеде микрофонот. Нејзините колеги во студиото, Ричард Вилкинс и Ребека Мадерн, не можеа да сокријат колку се шокирани од оваа ситуација. Репортерката брзо се справи и го праша актерот дали би го презел читањето на прогнозата, што тој го сторил. Лорен се пофали и со видеото на Инстаграм и со шеговит тон напиша: „Излези од мојот кадар, човеку“.