Connect with us

Latest

Вести4 days ago

Митева: Власта одби експерти на ВМРО-ДПМНЕ во тимот на надворешни работи, затоа што ќе се откриеше за што преговараат со Бугарија

„Причината поради која што се случуваат сега овие какафонични изјави лежи во тоа што планот на Социјалдемократскиот сојуз по однос...

Популарни вести

Вести1 month ago

ШОКАНТНО ОКТРИТИЕ! Научно докажано: Македонците се првите луѓе во Европа

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА4 weeks ago

ЗА НИВ БИЛ МАКЕДОНЕЦ: Комити кои го преживеале Илинден во 1960 година му оддаваат почит на Пиринскиот цар Јане Сандански

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА2 months ago

Портрет на прилепско семејство од 1793 година ја ништи бугарската и грчката пропаганда против Македонците

НА ДЕНЕШЕН ДЕН4 weeks ago

Во Влахи во Пиринска Македонија е роден македонскиот револуционер, Пиринскиот цар, Јане Сандански

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА1 month ago

Германскиот историчар Лоникер во 1578 година ги наведува Македонците како засебен народ

Вести2 months ago

ЛАВРОВ НАВОДНО ЈА „ПОПАРИЛ“ ГРЦИЈА: ВРШИТЕ ТЕРОР КОН МАКЕДОНЦИТЕ И МАКЕДОНИЈА А НАС ЌЕ ТИ ПРЕДАВАТЕ ДЕМОКРАТИЈА?

Вести1 month ago

МАЈМУНСКА СИПАНИЦА– ДАЛИ ЗАПОЧНУВА НОВА ПАНДЕМИЈА?

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА2 months ago

ГЕРМАНСКА МАПА ОД 1940-ТА: Македонците во Македонија претставени како засебен мнозински народ, Бугари немало ни за бугарските сојузници

Вести1 month ago

ВИДЕО: ПРЕД ЕДНА ГОДИНА ВЕЖБАЛЕ ПАНДЕМИЈА НА МАЈМУНСКИ СИПАНИЦИ И СПОРЕД СЦЕНАРИОТО УМРЕЛЕ 250 МИЛИОНИ ЛУЃЕ ОД ВИРУСОТ

ЕНЦИКЛОПЕДИЈА2 months ago

Единствен примерок од весник од 1938 година целосно посветен на Гоце Делчев, кој Бугарите го забраниле

More News

AllEscortAllEscort