Connect with us

Uncategorized

Синагогата „Бен Јаков“ во Еврејско маало

Синагога „Бет Јаков“ — единствена преостаната синагога во Скопје. Во минатото се наоѓала во скопското Еврејско маало. Денес е повторно...

More Posts

Останати вести

Најнови вести