Connect with us

Фото

Училиште ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Училиште ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ се доаѓаше до ул. Васил Главинов (денес улица Максим Горки). Беше украсено со прекрасни фрески, кои за...

More Posts

Останати вести

Најнови вести