Connect with us

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

ДЕНЕСКА ВОДОКРСТ И СТРОГ ПОСТ: Утре е Богојавление – на Водици православните христијани ја воспеваат моќта на Крстот

Денеска, еден ден пред големиот христијански празник Богојавление – Водици, на празникот наречен Водокрст секоја година се извршува голем Богојавленски...

Останати вести

Најнови вести