Connect with us

АРХИПИСКОПИ

Николај I (1345 – 1347)

Николај I — свештеник и охридски архиепископ најверојатно во периодот по 1345 до 1347 година или подоцна. Тој бил архиепископ...

More Posts

Останати вести

Најнови вести