Connect with us

НА ДЕНЕШЕН ДЕН

БУГАРСКИ АКАДЕМИК ВО 1922: Повеќе од сигурно е дека „изворните“ прави Бугари никогаш не стапнале со нога во Македонија

Повеќе од сигурно е дека „изворните“ прави Бугари никогаш не стапнале со нога во Македонија, чиешто население во најголем дел...

Останати вести

Најнови вести