Connect with us

Лајфстајл

Титовиот стан на Менхетн се продаде за 50 милиони долари, колку ѝ следува на Македонија?

Еден од најстарите њујоршки апартмани, кој Југославија го купила во 1946 година, продаден е за 50 милиони долари во кеш,...

More Posts

Останати вести

Најнови вести