Connect with us

МАКЕДОНСКИ КРАЛЕВИ

Последниот антички македонски крал Персеј (212-165 п.н.е) ,владеел од 179 до 168 година пред нашата ера. Тој бил син на...

More Posts

Останати вести

Најнови вести