Connect with us

Занимливости

Бугарскиот писател Стефан Цанев во гостувањето на бугарската национална ТВ

Историски сме им направиле и сме дозволиле големи гревови кон Македонија, вели бугарскиот писател Стефан Цанев во гостувањето на бугарската...

More Posts

Останати вести

Најнови вести