Connect with us

Вести

Пандов: Патриотскиот институт на роденденот на Гоце Делчев ќе оддаде целодневна херојска стража на неговиот гроб

Претседателот на Патриотскиот институт на ВМРО-ДПМНЕ „Гоце Делчев“, Александар Пандов, информира дека Институтот и целото раководство во пресрет на одбележување на...

Останати вести

Најнови вести