5-ти ден полициски час, забрана за движење од 21 до 5 часот

Фото за вовед: YouTube видео: Категорија: МакедонијаНовинар: Катерина Нешкова

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *