„Ја најдов личноста со која навистина требаше да бидам засекогаш. Се обидувам да размислам зошто излегував или се мажев со мажи, себично и лошо е да се каже, но мислам дека мојата движечка сила беа моите деца. Сега кога станав навистина се пронајдов себеси, само го прифаќам сето она што го чувствувам внатре и не потиснувам ништо“, изјави Џена за „People“.

Џена го зела и презимето на новата сопруга.