Јас немам корона вирус, но би одел во ваков карантин

За некои работи едноставно вреди да се ризикува дури и животот. Немам хронична болест и не сум над 70, така што ризикот и не е толку голем.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *