Членови на нарко-картел со автоматски пушки упаднаа во болница

Седум лица со маски, за кои се претпоставува дека се дел од картелот Санта Роса де Лима, се гледа како влегуваат во една соба во болница во Гуанајуато.

Моментот кога воoружени лица, членови на нарко картел влегуваат во болница и киднапираат пациент во болчнички кревет е снимен од безбедносните камери во самата болница во Мексико.

Седум лица со маски, за кои се претпоставува дека се дел од картелот Санта Роса де Лима, се гледа како влегуваат во една соба во болница во Гуанајуато. Тие го држат во заложништво чуварот и го терат да каже каде е лицето кое го бараат.

Потоа, на видеото, се гледа како членовите на картелот го вадат надвор пациентот со болничкиот кревет, а само неколку часа подоцна, овој пациент е пронајден на улица, завиен со бел чаршаф и масакриран.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *