(ФОТО) Шапка како одраз на добар стил: Модели кои ќе доминираат оваа сезона

Доколку сакате шапки, ќе ве израдува веста дека оваа година се модерни повеќе модели, и може да ги носите во најразлични пригоди.

Даваат посебна нота на секој стајлинг и го носат на едно ново ниво. Порано шеширите беа одраз на елеганција и секоја дама мораше да ги има.

Еве ги најпопуларните модели:

Популарните француски капи, односно прочуените беретки, потсетуваат на француските диви, но и на многу славни уметници, писатели , сликари.

Улиците на модните метрополи веќе се преплавени со овој тренд.

Ниту дамските шешири не се изоставени. Оваа година тие се апсолутен хит.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *