ФОТО: Возило излета кај рампата во Маџари, има повредени?!

Sharing is caring!

Автомобил марка „Алфа“ излета од патот кај рампата во Маџари. Како што може да се забележи од фотографиите возилото излетало од патот и паднало во каналот. Засега е непознато дали има повредени лица, полициски екипи се излезени на терен.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *