Драгана Костова која е дел од фудбалската репрезентација на Македонија, ќе биде предводник на фудбалскиот клуб Росоман.

Костова низа години беше капите на фудбалскиот клуб Драгон во женска конкуренција, а сега ќе се испроба во улогата на тренер во машиот фудбал.

ФК Росоман ја потврди информацијата на социјалните мрежи денеска: