Финансиски проблеми за Де Ниро: „Ќе биде добро ако успее да заработи 7 милиони оваа година“

Американската филмска легенда Роберт Де Ниро, тврди дека пандемијата му задала голем удар, кога станува збор на финансискиот план. Глумецот се појави на судење преку „Скајп“ и откако неговата поранешна сопруга Грејс Хејтовер, даде итна наредба месечниот лимит да и се подигне од 50.000 на 100.000 долари. Филмската ѕвезда остана без долар откако ланецот ресторани и хотелот кои ги поседува се затворени неколку месеци поради коронавирусот. Неговата адвокатка изјавила дека тој во април загубил 3 милиони долари, а следните месеци дополнителни 1,87 милиони. Адвокатката посочила дека доколку има среќа, Де Ниро оваа година ќе заработи само 7,5 милиони долари.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *