Фармерките ја издаваат возраста на една жена

Шетате по улицата и веднаш можете да препознаете кој оди пред вас: 20-годишна тинејџерка или дама над 30 години

Модата постојано се менува, но дамите кои се вплеткани во многу одговорности и обврски, не секогаш имаат време да забележат.

И тоа е сосема разбирливо! Семејство, деца, работа, домашни работи … Како да сториме сè, за да бидеме во чекор со модните трендови?

Одите по улицата и можете да сфатите кој шета пред вас: 20-годишна тинејџерка или жена над 30 години. И ова воопшто не станува збор за фигурата, туку за фармерките што ги избрала.

Многу дами во своите 30-сети и повеќе години, се навикнати на фармерки со низок струк, кои беа актуелни кога имаа 20 години, продолжуваат да ги носат своите омилени модели, без да помислат дека веќе долго време овој модел на фармерки се надвор од мода.

Пред 10 години, во тренд беа токму таков модел на фармерки. Тогаш беа многу модерни, но за жал, не е така сега.

Убаво е што лесно можете да излезете од ситуацијата без да се откажете од омилениот модел што ви одговара толку удобно.

Само додајте долгата кошула. Или, ажурирајте го изгледот со најновиот елек, чевли и додатоци.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *