ТЛЗП: Даниел Кајмакоски победник во 9-тата епизода од шоуто

Победник во 9. Епизода на шоуто Твоето лице звучи познато е Даниел Кајмакоски, а наградата од 1.000 евра ќе ја додели на Емилија Стаменчиќ која боледува од церебрална парализа и епилепсија.
Вечерашниот победнички тим е тимот од сезоната 3 кој го сочинуваат Ивана Петерс и Даниел Кајмакоски.
Даниел заедно со Едита Арадиновиќ настапија во улога на двојката која летово ја заинтересира целата светска јавност – Камила Кабељо и Шон Мендес.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *