Детето кое се роди неодамна на плажа во Италија го доби името Паоло и е седмо дете на мама Тамара и тато Роберт. Двојката од Австрија стигна до италијанските медиуми откако Тамара го роди своето седмо дете на плажа во градот Католика близу Римини. Неверојатно е дека Тамара (45) дури и не знаела дека е бремена, што и самата го потврди. Нејзиниот најстар син има 21 година, а најмладиот 10. На први август, двојката замина на плажа, кога Тамара доцна попладне тргнала во тоалетот, а потоа одеднаш почнала да вика помош – раѓањето започнало. Сè се случило со голема брзина, медицинска сестра која била таму и чувар на спасување помогнале, мајката се породи меѓу шокираните пливачи, а потоа тие ја пренесоа во болницата со бебето. Тамара и Роберт Кеметингер го именуваа својот син Паоло, како што се нарекува и спасителот кој му помогна на бебето. извор: Курир.мк