Соседите на славната Анџелина Џоли раскажаа детали за актерката, кои до сега не се познати во јавноста. Соседите се пожалиле дека со ноќи не можат да спијат и нормално да седат на своите тераси, затоа што Анџелина е многу гласна. Таа често вика на своите деца, поради што соседите се загрижени. Покрај тоа, тие раскажуваат дека актерката често и гласно комуницира со своите пријатели и дека неретко заедно се забавуваат во нејзиниот дом до раните утрински часови.