Се огласи Милица: „Не можам повторно!“ Пеачките повторно тестирани на корона

Откако Славица Чуктераш објави дека е позитивна на коронавирус, нејзината пријателка Милица Тодоровиќ се тестирала и исто така добила позитивен резултат. Тие двете заедно биле изолирани и ги почитувале сите пропишани мерки. Чуктераш и Тодоровиќ повторно правеле тест за да ја потврдат победата со коронавирусот и тоа го споделија на своите Инстраграм профили. Меѓутоа, неколку часа подоцна Милица на Инстаграм сподели стори кое многумина ги загрижи, иако сеуште не се објавени резултатите од тестот. -Повторно. Не можам, напишала таа со емотикон кој симболизира температура.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *