Семејство моли за помош, исчезна нивната малолетна ќерка. Како што информираат од полицијата, вчера во СВР Скопје, Б.Т.(42) од Скопје пријавила дека од домот се оддалечила нејзината ќерќа Т.Т.(16), која и претходно во повеќе наврати го напуштала нејзиниот дом и се сомнева дека е заедно со нејзиното момче. Се преземаат мерки за пронаоѓање на лицето.