Актерот Сашко Коцев, попладнево објави фејсбук статусот во кој се пошегува на сметка на владата. 

– Среќа ја тргнаа оградана пред влада па ни тргна, иначе уште ќе тапкавме у место, напиша Коцев на својот фејсбук профил. 

Кованата железна ограда беше отстранета од пред зградата на Владата на Република Северна Македонија пред повеќе од три години. За оградата која три години стоеше пред Владата, одлуката за отстранување беше донесе на седница на Владата, а со цел на граѓаните да им биде комплетно достапен јавниот простор околу објектот.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here