Ролексот од охридскиот бизнисмен на раката на новата љубов на Реџепи?

Фотографија на која е Муфтијата на Исламската верска заедница Сулејман Реџепи во друштво на млада девојка со која се држи за рака се појави на социјалните мрежи од како претходно беше објавена вест дека Реиз Ел Улема Хаџи Сулејман Ефенди Мустафа Реџепи се жени со 50 години помлада девојка. Интересно е што таа на фотографијата носи часовник, за кој веќе се шпекулира дека е часовникот „Ролекс“ за кој Реисот јавно кажа дека му е подарок од бизнисмен од Охрид, кој во знак за благодарност за тоа што реисот купил станови во зградата изградена од бизнисменот му подарил скапоцен часовник „Ролекс“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *