Рашела Мизрахи се сретна со преставничката на УНИЦЕФ во Македонија

Денес остварив средба со претставничката на УНИЦЕФ во државава Патриција Ди Џовани. На средбата изразив голема благодарност за започнатите процеси на соработка помеѓу Министерството за труд и социјална политика и УНИЦЕФ. Имено, помеѓу двете институции постои долгогодишна успешна соработка при што се реализирани многу проекти кои биле во интерес на децата, напиша на Фејсбук техничкиот министер за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *