Овој гаџет буквално ги замрзнува маснотиите на телото

FatFreezer Cryo Shape е уред кој буквално ги замрзнува маснотиите на телото. Се носи како појас околу половината. а користи комбинација од пет технологии кои се користат кај клиничките третмани за маснотии и за многу помалку пари ви овозможува тие третмани да ги направите дома.

Освен тоа, уредот не користи никакви кабли и слободно можете да се шетате додека го носите. Со FatFreezer Cryo Shape можете да ги намалите маснотиите кои ги имате околу половината, на стомакот, на грбот, на рацете, на внатрешниот дел од бутовите и на задникот.

Со кампањата на Indiegogo, која заврши пред две недели, беа собрани околу 350.000 долари. Цените во претпродажба беа повеќе од 50% пониски од редовните. Кога ќе се најде во продажба еден уред FatFreezer Cryo Shape ќе можете да купите по цена од околу 300 долари.

Cordless at home Fat Freezing Device

This cordless device aims to freeze your stubborn fat.Get yours here: https://bit.ly/2XHW1Oa

Posted by Startup Selfie on Сабота, 18 април 2020

(Indiegogo)

(фото: Indiegogo)

The post Овој гаџет буквално ги замрзнува маснотиите на телото appeared first on Иновативност.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *