Оваа прекрасна руска плавуша нема гајле од вирусот затоа што цитираме: „има картичка-блокатор против вирусот“

Некој ја излажал ѝ продал нешто и сега цел интернет ѝ се смее. Но, приказната продолжува на социјалните мрежи, каде што плавушата поради овој свој кикс и топ изгледот собра цела армија на следбеници. Кој последен се смее?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *