Нова измама во Македонија

Интернет измамниците не одмараат но во Македонија. Граѓаните од Македонија пред извесен периот имаа за можност да учествуваат во наградната игра на АгроТехнА за добивање на фрижидер за кој требаа само да ги внесат лицните податоци од личните податоци од кредитните картички, и да си направаат селфи со бел лист и со пенкало во рака .

Поради таа причина АгроТехнА мораше да излези во јавност и да соопшти дека тоа е само интернет измама. Денес гледаме нова жртва на интернет измама, а тоа е Pazar3. Погледнете и сами :

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *