Мицкоски и носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ утре на низа средби со граѓани

Во текот на утрешниот ден, 10.07.2020 година, носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ, ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места: – Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети општина Македонска Каменица во 15:30 часот. Во општина Пехчево во 17:00 часот, во општина Берово 18:30 часот, општина Делчево 20:30 часот. – Носител на ИЕ1, Гордана Силјаноска Давкова ќе оствари средба со здравствените работници локација Јавна соба во 14:30 часот. -Носител на ИЕ2, Владо Мисајловски, ќе даде изјава за медиуми во 13:30 часот, населено место Бедиње Куманово. -Носител на ИЕ3, Игор Јанушев, ќе даде изјава за медиуми во 13:00 часот во општина Зелениково. Ќе оствари средба со жителите на Македонска Каменица во 15:30 часот. Во општина Пехчево во 17:00 часот, во општина Берово 18:30 часот, општина Делчево 20:30 часот.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *