Мисајловски: Од Власт која организираше поткуп и фалсификат избори какви што поминавме, не може да се очекува чесност и принципи

Владо Мисајловски на својот фејсбук профил се осврна на изборите:

Техничкиот премиер вели купувањето пратеници било небулоза на опозицијата. Тоа што работата не им е завршена, не значи дека “понуди” до пратеници нема. А впрочем купувањето пратеници некако стана заштитен знак на СДСМ за што говори и минатото искуство.

Од Власт која организираше поткуп и фалсификат избори какви што поминавме, не може да се очекува чесност и принципи.

Што се однесува до формирањето на нова влада и неговото тврдење дека залудно се чекале нови избори, добро е доколку еве толку е уверен дека СДСМ ќе ја формира владата да видиме кој е составот на таа влада, чиво ќе биде премиерското место и чуму толку нервоза доколку работите им одат “подмачкано” или да не биде работата кажана низ призмата на еден од нивните потпретседатели “гладна кокошка просо сонува”, тоа допрва ќе видиме.

Техничкиот премиер вели купувањето пратеници било небулоза на опозицијата. Тоа што работата не им е завршена, не значи… Posted by Vlado Misajlovski on Friday, July 31, 2020

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *