Мизрахи се сретна со Марко Монтованели, директор во Канцеларијата на Светска банка

Денес остварив средба и со директорот на Кацеларијата на Светска банка, Марко Мантованели. На средбата изразив благодарност за досегашната соработка и потенцирав дека мој приоритет како министерка за труд и социјална политика е да продуцирам процеси коишто носат до подобри услови за живот и благосостојба на граѓаните, напиша на Фејсбук техничкиот министер за труд и социјална политика, Рашела Мизрахи.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *