Ловџии имате ли човечност и хуманост: Застрелан орел со сачмарка и растргнат помеѓу две дрва (ФОТО)

На Фејсбук се појавија фотографии на кои бурно реагираа корисниците на оваа социјална мрежа. Станува збор за застрелан орел со сачмарка, а усмртениот плен бил врзан на двете крилја и растргнат помеѓу две дрва. Во постот на Фејсбук се прашува и дали ловџиите имаат малку човечност и хуманост во нив. Господа ловџии.. само да прашам?? Малку човечност, хуманост.. се има или?? Во близина на село Лугунци, орел застрелан со сачмарка усмртен, врзан на двете крила и растргнат .. па каде го има ова???

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *