Исчезна млада жена во Струмица, потребна е помош од граѓаните (ФОТО)

Млада жена е исчезната. Последен пат е видена утрово во 9:00 часот во центарот на Струмица. Потребна е помош од граѓаните, ако имате било какви информации јавете се не бројот 070347684.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *