Зоран Заев е на колена, доаѓа обновата на Македонија!

Факти на денот: 1. Зоран Заев падна. Ќе победи "Обновата на Македонија"! 2. СДСМ ќе маршира за спас на милионите на Заев. 3. Законот за ЈО криминално и шверцерски изгласан во Собранието. Интегрално соопштение на ВМРО-ДПМНЕ.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *