Тој објави бизарно видео, на кое може да се види како пуши цигара и се шета низ куќата облечен само во долниот дел од панталоните.

 

„Од минатата година сум во 24-часовен затвор, дури и не сум бил во дворот. Шетам по триметарска ќелија без никаква електроника или надворешен контакт. Целосна јасност на умот. Вистински мисли. Вистински планови. Еден час дома и не можам да го поднесам својот телефонот. Некои навики тешко умираат. Мора да го победиме Сатаната“, напиша тој во описот на објавата.

Да потсетиме, Тејт, неговиот брат и двете осомничени Романки, Џорџиана Нагел и Луана Раду, беа уапсени на 29 декември минатата година во Романија под обвинение дека основале криминална група која сексуално експлоатирала шест жени. Сепак, сè уште не е покренато обвинение против браќата и нивните соработници.

- Спонзор -