Елена Ристеска за враќањето од Америка: Пар луѓе ни се смееја, да не имате корона? (ФОТО)

Македонската пејачка Елена Ристеска а почетокот на овој месец беше на патување во Америка, а преку објавена фотографија на Инстаграм откри и како поминал нејзиниот лет за назад во Македонија. -Оваа силика е на враќање од Амрика на почетокот на март, едвај издржав толку саати со маска ама важно се заштитив од зараза. Само нема да заборавам дека пар луѓе ни се смееја како: Да не имате корона? Се прашувам дали и сега се смеат?! –напиша Ристеска.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *