Моника од „Пријатели“ односно Кортни Кокс беше „уловена“ како ја чисти ѕвездата на нејзината долгогодишна пријателка и колешка Џенифер Анистон која ја глумеше улогата на Рејчел.

Медиумите ја забележаа актерката додека ја чистеше својата ѕвезда на познатата патека на славните во Холивуд.

Дека пријателството помеѓу Кортни Кокс и Џенифер Анистон е толку искрено говори и фактот што актерката откако ја избриша нечистотијата од својата ѕвезда, ја избриша и ѕвездата на нејзината драга пријателка Џенифер Анистон.