„ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ“ ги повикуваат граѓаните да го остварат своето право на глас на 15 јули!

Здружение на граѓани за остварување и унапредување на човековите права, одржлив локален и рурален развој и прифаќање на културните различности „ЕДИНСТВО НА ЗАЕДНИЦИТЕ“- Скопје преку видео порака ги повикува граѓаните да го остварат своето право на глас на 15 јули следната недела. -Македонија како и многупати во минатото се наоѓа пред исклучителен предизвик, затоа иднината на нашата земја зависи од нашата решителност да одлучуваме. На 15 јули сите да излеземе и да го искористиме нашето право на глас, велат од здружението.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *