Носителот на листата на ВМРО ДПМНЕ во петтата изборна единица Игор Дурловски денеска беше во посета на родната Битола. Денес го посетив мојот роден град Битола. Започнувам со нова етапа од мојот живот од местото каде што сум роден, објави Дурловски на Фејсбук.