Дали знаете што е “тивок секс“? Мора да го пробате…

Куќата ви е полна? Во таква ситуација може да пати вашиот сексуален живот, а особено доколку не сте доволно храбри и вешти да се препуштите на страстите во некој сокриен ќош… Постојат и други начини на партнерот да му покажете дека уживате во текот на сексуалниот однос – освен гласните звуци. Со помош на овие неколку трикови ќе го зачините вашиот сексуален живот. Без брзање – доколку сте дома со многу гости и роднини, ви советуваме да не брзате, односно овојпат да заборавите на брз секс затоа што големи се шансите дека нешто ќе се “сруши“ или пак ќе им го привлече вниманието. Лотусот или пак положбата на лажица се идеални за тивок секс. Без кревет – и најдобрите кревети некогаш знаат да зачкрипат кога на нив некој ќе се препушти на своите страсти. Затоа заборавете на кревет и префрлете се на подот или пак потпретесе на ѕид доколку сакате да водите љубов во стоечка положба. Снајдете се и импровизирајте. Покријте ја устата – доколку скаате дополнително да го зачините сексот тогаш покријте ја устата со едната дланка или пак уште подобро – замолчете го партнерот со бакнеж. Комуницирајте со очите. Со погледот му давате до знаење колку е добар во тоа што го прави. Освен што ќе го замолчите, и едниот и другиот ќе е осигурате дека никој нема да ве чуе и притоа сето ова може да премине во жешка игра.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *