Гласањето во Чаир сè уште не е започнато, се проверува материјалот за гласање

Гласањето на лицата со Ковид-19 и лицата во самоизолација во општина Чаир сè уште не е започнато, објави ТВ21. Причината за доцнењето е проверката на материјалите за гласање од страна на членовите на изборната комисија. Одложувањето предизвика револт кај останатите членови, бидејќи чекаат од 10 часот наутро.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *