Владата одлучи за викенд полициски час од 16:00 до 5:00 часот, МВР: 103 прекршувања на полицискиот час

Фото за вовед: YouTube видео: Категорија: Македонија

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *