Владата досега грешеше знамиња, сега Брнабиќ пречекана без знаме (ФОТО)

Протоколот на Владата си ја научи лекцијата, но не да го поставува вистинското знаме пред делегацијата која доаѓа, зашто другото е дипломатски скандал и навреда, ами да се спаси од резил, анализира „Република“. -За секој случај и против сите резилили српската премиерка Ана Брнабиќ денеска беше пречекана на платото пред Владата без знаме. Што е сигурно, сигурно е, зашто српската пробојка е незгодна – можеше да биде француското, холандското или не дај боже руското. А сигурно некаде во депоата се наоѓа и некоја тробојка со петокрака, пишува порталот.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *