Ако малку се опуштивте во изолација и косата ја миете поретко од вообичаено, можете да искористите неколку фризури со кои косата нема да изгледа масна. Пробајте ги овие четири фризури кои нема да ви одземат многу време, а ќе изгледате сјајно. Висока пунџа

View this post on Instagram

A post shared by Nadine 🌙 (@miss.herzallerliebst) on

Трикот е малку да ја истапирате косата пред да ја фатите во пунџа. Високо репче

View this post on Instagram

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on

На предниот дел од главата нанесете зацврстувач, а репчето нежно истапирајте го за да делува побујно. Шноли

View this post on Instagram

A post shared by Brittany Xavier (@brittanyxavier) on

Најдобро е да ја врзете косата, на предниот дел да ставите масло или зацврстувач и да ставите шноли или чешлиња, со кои ќе го одвлечето вниманието од недостатоците. Плетенки

View this post on Instagram

A post shared by justine marjan (@justinemarjan) on

Секогаш се добар начин да ги прикриете недостатоците, без разлика дали се работи за нечиста или ретка коса. Од половина на главата истапирајте ја нежно косата пред да ја сплетете. извор:попара.мк